Mer tid för träning med matkasse - Tränasmart

matkasseIbland kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Man skall hämta och lämna barn kanske, laga mat, städa, tvätta och inte minst jobba. Det kan helt enkelt vara svårt att få ihop tillräcklig energi för att komma iväg och träna på kvällar eller helger och det blir lätt en ond spiral av det hela.

Visserligen kan man säkert pussla in det här i vardagen men ibland är det inte lätt, därför brukar vi försöka leta efter alternativa sätt att sköta alla sysslor så att man får mer tid över både till det som är roligt (träna kan ju i och för sig vara roligt) och till friskvård.

Ett sådant sätt att göra vardagen lite snabbare är att prenumerera på en matkasse. Det här har blivit allt vanligare idag och det finns idag ett stort utbud av diverse matkassar med olika inriktningar, alltifrån barnanpassade kassar till vegetariska eller LCHF kassar (Läs gärna recensioner av matkassar här). Det här kommer förvisso inte lösa alla problem men du kapar i alla fall bort tiden det tar att planera maten, handla in den och se till så att den är nyttig och ekologisk. Istället blir den hemlevererad. Smidigt och bra.

Något som kan vara bra att tänka på också för den som vill äta bra mat samtidigt som man tränar är att rätterna i dessa kassar ofta är anpassade så att den är nyttig (och förhoppningsvis god).

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *