Golfklubbor - Tränasmart

golfklubborGolfklubbor kan vara svårt att köpa rätt, tyvärr. Det är ännu svårare att köpa golfklubborna i en e-butik, tyvärr det också. Att köpa golfklubbor är billigare än att faktiskt köpa dem i den lokala butiken. Lär man sig hur man handlar golfklubbor online kan man få mycket mer spännande golfklubbor och det till ett bättre pris. I detta inlägg ska jag ge mina tips för hur man bör tänka när man köper golfklubbor.

Anteckna vad dina golfklubbor har idag

Problemet är ofta att man inte vet hur långa ens gamla golfklubbor är, vad de har för styvhet, hur skaften var utformade etc. Börjar man anteckna kan man vid nya köpa se till att man har samma värden som de delarna av de gamla golfklubborna man gillade. Sedan kan man prova sig fram och prova nytt där det var något man inte gillade.

Våga prova nya golfklubbor, du får lämna tillbaka

Enligt distansavtalslagen har du alltid två veckors öppet köp. Däremot gäller inte detta ifall du specialbeställer golfklubbor, blir du osäker så är det bara att ringa in och fråga vad som gäller. Somliga e-butiker tillåter dig till och med att provspela golfklubborna innan du bestämmer dig, vilket är bättre än de lokala.

Handla golfklubbor utomlands kan ge dig bättre priser

Att handla golfklubbor i en svensk e-butik kan kännas svårt, att köpa det i en utländsk e-butik kan kännas ännu svårare. Men jag vill ändå att ni tänker på att ni kan spara en hel del pengar ifall ni väljer att prova att handla golfklubbor utomlands. Man kan även få ganska intressanta modeller som ingen annan har!

Mer information om golfklubbor

Detta var mina tips om golfklubbor, jag är däremot inte särskilt bra på det utan jag hör bäst hemma på gymmet tillsammans med hantlarna. Jag rekommenderar denna hemsida ifall du vill läsa mer om golfklubbor.

Logobollar

Dags att skaffa fler golfbollar? Kolla in logobollar.